instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Comnet

Gašić posetio pripadnike PU Kruševac

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 1. januar 2023. • 07:42 •

Gašić posetio pripadnike PU Kruševac

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, u novogodišnjoj noći, posetio je pripadnike Policijske uprave u Kruševcu, koji su ga informisali o stanju bezbednosti na teritoriji ove uprave tokom proslave Nove godine.

Ministar Gašić je prve minute 2023. godine iskoristio da kruševačkim policajcima poželi mirnu i stabilnu godinu, kao i ličnu i porodičnu sreću.

Tokom razgovora sa starešinama i policijskim službenicima oni su ga izvestili o  merama i aktivnostima koje preduzimaju kako bi novogodišnja noć, kao i svi praznični dani, protekli bez većih incidenata.

Ministar se, takođe, interesovao o problemima i potrebama čije rešavanje bi unapredilo rad policije, učinilo ih još efikasnijim, a građanima omogućilo da jednostavnije i brže ostvaruju svoja zakonom garantovana prava.

„Moj posao, kao ministra unutrašnjih poslova, je da obezbedim najkvalitetnije uslove za rad i život policijskih službenika, kako bi dali najbolje rezultate. Budite sigurni da ću učiniti sve da građani imaju miran i spokojan život, kako u našem Kruševcu, tako i u celoj Srbiji, a da poverenje građana u policiju bude na najvišem nivou“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad