instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Humanitarni turnir za Aleksu

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 2. septembar 2021. • 21:31 •

Humanitarni turnir za Aleksu

Fudbalski  klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta, uz blagoslov Srpske pravoslavne crkve u Bačkom Gradištu i uz  pokroviteljstvo opštine Bečej, Mesne zajednice Bačko Gradište, Kancelarije za mlade opštine Bečej i OŠ "Svetozar Marković",  organizuje humanitarni fudbalski turnir, koji će se održati u subotu, 4. septembra, na stadionu u Bačkom Gradištu, s početkom u 9 časova. Sav novac prikupljen na turniru biće namenjen za lečenje dečaka Alekse Prodanovića, koji je povređen u saobraćajnoj nezgodi na putu ka Bisernom ostrvu, u martu ove godine.

Na turniru će se održati takmičenja u fudbalu „dva na dva” i nadmetanje u šutiranju penala. Kotizacija po ekipi je 1.000 dinara, a mogu da učestvuju igrači od 6 do 66 godina. Za najbolje u oba takmičenja, ekipnom i pojedinačnom, biće obezbeđene vredne nagrade.

Na stadionu će biti postavljene kutije u koje će posetioci moći da ostave dobrovoljne priloge, koji je neophodan za troškove puta, smeštaja i tretmane u banji za malog Aleksu.

Svi koji su u mogućnosti, novčane priloge mogu uplatiti i na račun Vladimira Prodanovića, 160-5800101158882-58 Banka Inteza.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena