instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Bačko Gradište: Preko trideset ekipa na humanitarnom turniru za malog Aleksu

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 6. septembar 2021. • 12:02 •

Bačko Gradište: Preko trideset ekipa na humanitarnom turniru za malog Aleksu

Na jednodnevnom humanitarnom turniru u fudbalu "2 na 2" i nadmetanju u šutiranju penala koji je imao za cilj prikupljanje novčanih sredstva usmerenih za lečenje  Alekse Prodanovića, koji je zadobio teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila marta meseca ove godine, sakupljena je 81.000 dinara i 245 evra, koje su David Kudrić i njegova supruga Radmila, uručili porodici Alekse Prodanovića.   

Takmičenje je organizovano uz blagoslov Srpske pravoslavne crkve u Bačkom Gradištu , kao i uz  pokroviteljstvo opštine Bečej, Mesne zajednice Bačko Gradište, Kancelarije za mlade opštine Bečej, OŠ „Svetozar Marković" iz Bačkog Gradišta , OK „Libero“ i FK „Vojvodina" iz Bačkog Gradišta.

Na turniru su pobedili svi  ljudi  dobre volje, koji su tokom trajanja takmičenja svojim novčanim prilozima pomogli porodici Prodanović da delimično obezbede neophodna sredstva za troškove puta, tretmane u banji i smeštaj za vreme lečenja Alekse Prodanovića.

FK "Vojvodina" nije završila sa akcijom prikupljanja novčanih sredstava za malog Aleksu, već će i u narednom periodu organizovati ovakvu ili sličnu akciju.

Takođe organizatori ovog turnira obaveštavaju sve dobre ljude, komšije, sugrađane, Aleksine drugare i ljude koji imaju želju da svojim novčanim prilozima pomognu Aleksi, da to mogu učiniti i uplatom na račun Vladimira Prodanovića , broj 160-5800101158882-58.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena