instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Meštani Radičevića uz pomoć Opštine Bečej uredili letnjikovac kod crkve

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 13. septembar 2021. • 13:49 •

Meštani Radičevića uz pomoć Opštine Bečej uredili letnjikovac kod crkve

Udruženje meštana Radičević, pod pokroviteljstvom Opštine Bečej, organizovalo je devetu veliku radnu akciju i tom prilikom izbetoniralo letnjikovac kod crkve.

Građani su se i ovoga puta sami organizovali i sproveli radove, dok je lokalna samouprava obezbedila neophodan građevinski materijal u iznosu od 130.000 dinara.

U prethodnim akcijama meštani su pokosili pročelje sela, kao i sve ulice, zatim su povadili panjeve i suva stabla, uredili su teren za mali fudbal, park iza fudbalskog stadiona i sanirali ogradu oko škole. 

Do sada je iz opštinske kase za potrebe uređenje Radičevića izdvojeno oko pola miliona dinara, kazao je Mandić.

Meštani su se organizovali u okviru udruženja građana i tako uz pomoć i donaciju lokalnih privrednika prikupili sredstva za nabavku opreme za košenje trave. Oni planiraju da u narednom periodu urede šetalište kao, da realizuju postojeći projekat postavkom klupa i rasvete u parku, ali i da uz pomoć lokalne samouprave dodatno urede prostor oko fudbalskog terena i škole.

Svaku radnu akciju do sada oplemenile su i meštanke Radičevića, koje su za učesnike pripremile ukusne, domaće zalogaje kako bi se svi okrepili nakon dobro urađenog posla.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena