instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

ŠOMVO „Petar Konjović“ Bečej pobednik konkursa „Naj naj dečija nedelja“

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 16. decembar 2021. • 13:25 •

ŠOMVO „Petar Konjović“ Bečej pobednik konkursa „Naj naj dečija nedelja“

Škola za osnovno muzičko obrazovanje „Petar Konjović“ Bečej osvojila je prvo mesto na ovogodišnjem konkursu „Naj naj Dečija nedelja“. Drugo mesto pripalo je Ekonomsko-trgovinskoj školi, dok je treće mesto osvojila OŠ „Petefi Šandor“.

Ove godine ustanove, organizacije i institucije su pripremile video materijal na temu kako ostvarujemo prava dece u svom okruženju. Osim nagrađenih, na konkursu su učestvovale još i  OŠ „Zdravko Gložanski“ i OŠ „Svetozar Marković“ iz Bačkog Gradišta.

Odluku je doneo žiri u sastavu Eržebet Ivanović, direktorka Knjižare Prizma 1993 koja je donator konkursa, Zdravko Petrović direktor Gradskog pozorišta Bečej, Ivona Božović direktorka Centra za socijalni rad Bečej, Dalila Dujaković član Opštinskog veća za obrazovanje i socijalnu zaštitu, Marija Lučev i Izabela Šormaz ispred Društva prijatelja dece opštine Bečej i učenici, predstavnici školskih parlamenata.

Stručni žiri se saglasio da ova tema treba da bude zastupljena i naredne godine u istoj formi, kako bi svi unapredili svoje kompetencije u tom pravcu, kazala je Šormaz.

Konkurs su po deveti put organizovali Knjižara Prizma 1993 i Društvo prijatelja dece opštine Bečej.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad