instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

USKAO “Đorđe Predin – Badža”: U novoj godini nove cene pojedinačnih i mesečnih ulaznica

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 4. januar 2022. • 11:33 •

USKAO “Đorđe Predin – Badža”: U novoj godini nove cene pojedinačnih i mesečnih ulaznica

Zatvoreni bazeni sportskog centra u Bečeju za građane bili su i biće otvoreni svakog dana u dva termina u toku praznika - od 5.30 do 9 i od 11 do 17 časova, dok je sauna otvorena od 7 do 17 časova. Vikendima i bazen i sauna radili su i radiće produženo – do 18 časova.

Kako ističe direktor Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine „Đorđe Predin – Badža“ Bečej Čaba Andruško, ovakvo radno vreme neće se menjati ni u toku narednih praznika, a ni u toku zimskog školskog raspusta.

Novine za ovu godinu u sportskom centru jesu cene karata za zatvoreni bazen i saunu kako pojedinačnih tako i mesečnih ulaznica.

Oni koji koriste bazen sportskog centra, treba da znaju da im on neće biti dostupan četvrtkom u pre podnevnom terminu, kaže direktor Andruško.

Direktor sportskog centra je istakao da je plan da se naredne godine na proleće sanira bebi bazen sa geotermalnom vodom na otvorenom, a radove će finansirati Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, sa kojim je potpisan ugovor u vrednosti od 1,2 miliona dinara.

U ustanovi napominju da se strogo pridržavaju propisanih epidemioloških mera, te građani pre ulaska na bazen prolaze kroz dezobarijeru.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena