instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Pri kraju sanacija bebi bazena, nove cene ulaznica za otvorene bazene

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 18. maj 2022. • 10:45 •

Pri kraju sanacija bebi bazena, nove cene ulaznica za otvorene bazene

U okviru kompleksa otvorenih bazena u Bečeju trenutno se sprovode radovi na sanaciji bebi bazena sa geotermalnom vodom. Investiciju vrednu 1,2 miliona dinara finansira Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

Do kraja ove nedelje bazen će biti rekonstruisan i spreman za predstojeću kupališnu sezonu, kazao je direktor Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine “Đorđe Predin Badža”, Čaba Andruško.

Pripreme za početak kupališne sezone uveliko su u toku, a sportski centar ima pomoć učenika srednjih škola koji su angažovani na uređenju prostora kupališnog kompleksa.

Sezona kupanja na otvorenim bazenima u Bečeju trebalo bi da počne 10. juna i tog dana će ulaz za sve posetioce biti besplatan.

U prethodnih godinu i po dana u sportski centar je uloženo više od 8,6 miliona dinara, kazao je direktor Čaba Andruško i dodao da je ustanova konkurisala za rekonstrukciju još jednog bazena na otvorenom sa geotermalnom vodom. Reč je o srednjem bazenu, koji se nalazi bliže Jodnoj banji.

Opširnije o realizovanim investicijama, aktivnostima i planovima sportskog centra saznajte u emisiji „Bečejski ugao“ večeras od 20 časova.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad