Srpski Magyarul
 
Srpski Magyarul

Društvo

„U zdravom telu zdrav duh” – održana interaktivna radionica u Spomen kući „Tan”

TV Bečej • Agota Varga • 15. jun 2022. • 10:29 •

„U zdravom telu zdrav duh” – održana interaktivna radionica u Spomen kući „Tan”

Društvo intelektualaca braće „Tan” organizovalo je interaktivnu radionicu pod nazivom "U zdravom telu zdrav duh" u Spomen kući „Tan” u Bečeju.

Radionice su obuhvatale predavanje o zdravoj ishrani i sportske igre u kojima su učestvovali učenici  sedmih razreda Osnovne škole " Sever Đurkić", među kojima je i Zalan Sirbik, koji je podelio sa nama svoja iskustva u vođenju što zdravijeg života.

Doktor Đula Konc, specijalista opšte medicine, održao je predavanje o zdravoj ishrani i zdravim stilovima života. On je istakao da nezdrava ishrana u velikoj meri utiče na fizički i mentalni razvoj dece, te je veoma važno podići svest već od malih nogu o značaju pravilne i izbalansirane ishrane.

Interaktivni sportski deo radionice je održao Oto Seke, nastavnik fizičkog vaspitanja, koji se osvrnuo na značaj zdravih stilova života i na značaj kretanja.

Projekat je realizovan uz podršku Opštine Bečej.

Preporučujemo još …Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 184320 bytes) in /home/vtv/public_html/vojvodjanski.com/contents/inclDailyNews.php on line 42