instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Raspisan Javni poziv za dodelu godišnjih nagrada

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 21. jun 2022. • 08:32 •

Raspisan Javni poziv za dodelu godišnjih nagrada Opština Bečej (TV Bečej)

Komisija za dodelu godišnjih nagrada i zvanja počasni građanin opštine Bečej raspisala je Javni poziv radi podnošenja inicijativa za dodelu godišnjih priznanja.

Godišnje nagrade dodeljuju se organizacijama i građanima za značajna ostvarenja u privredi, nauci, umetnosti, sportu i drugim oblastima, čija je delatnost ili delo doprinelo privrednom i društvenom razvoju i ugledu opštine Bečej.

Inicijativu mogu podneti pravna lica, grupe građana, pojedinci, organi opštine, radna tela Skupštine opštine u pismenoj formi koje treba dostaviti lično u Opštinskom uslužnom centru – kancelarija broj 7, šalter 2 ili putem pošte na adresu: Opština Bečej, Komisija za dodelu godišnje nagrade opštine Bečej, Trg oslobođenja 2, 21220 Bečej sa napomenom „Inicijativa za dodelu godišnjih nagrada“.

U inicijativi je obavezno naglasiti oblast-kategoriju za koju potpisnici predlažu organizaciju ili pojedinca, jer u suprotnom neobrazložene inicijative  smatraće se nepotpunim i neće biti razmatrane.

Rok za podnošenje inicijativa je 4. jul ove godine.

Podsetimo da su godišnje nagrade uvedene su 2010. godine. Zvanje počasni građanin opštine Bečej dodeljuje se na svakih pet godina.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad