instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Super mame, super dame okupile sve generacije u naselju Sever Đurkić

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 12. jul 2022. • 09:59 •

Super mame, super dame okupile sve generacije u naselju Sever Đurkić

Super mame, super dame, stanovnice naselja Sever Đurkić po treći put su organizovale mini bazar i druženje za najmlađe kod novoizgrađenog dečijeg igrališta u tom delu Bečeja.

Posetioci bazara imali su prilike da uživaju u slatkim i slanim đakonijama koje su za tu priliku pripremale super mame, super dame, uz podršku muškog dela populacije.

Na meniju su bili kuvani kukuruzi, palačinke, kolači, pite, kokice, lubenice, dinje, sladoledi.

Najlepše i najuređenije igralište u Bečeju okupilo je veliki broj dece, različitih uzrasta. Osim u rekvizitima igrališta, oni su mogli da uživaju u oslikavanju lica, kao i maskotama „Patrolnih šapa“ – Čudesnoj družini.

Od nedavno stanovnici su napravili i postavili česmu na dečije igralište, kako bi najmlađi, ali i stariji stanovnici mogli da se osveže. Planova uvek imaju mnogo.

Super mame, super dame kažu da će ovo druženje ponoviti sigurno još jednom u toku avgusta, ali nije isključeno da ovakav vid okupljanja najmlađih preraste i u tradiciju, u nešto po čemu će još ovo naselje biti prepoznatljivo među građanima Bečeja, pored zajedništva u čemu svakako prednjači.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena