instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Od danas besplatna sterilizacija i kastracija pasa

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 15. avgust 2022. • 09:05 •

Od danas besplatna sterilizacija i kastracija pasa

Iz Javnog preduzeća Komunalac obaveštavaju javnost, sadašnje i buduće vlasnike pasa da zahvaljujući opštini Bečej koja je prepoznala značaj čipovanja, sterilizacije i kastracije pasa, od danas 15. avgusta počinje sterilizacija i kastracija čipovanih pasa na teritoriji opštine Bečej. Akcija je dobrovoljnog karaktera gde je poseban akcenat na čipovanju što većeg broja pasa i sterilizaciji ženki.

Kako ističu, aktivnost predstavlja jedan segment u suzbijanju nepoželjnog potomstva, nekontrolisanog razmnožavanja i neodgovornog vlasništva kao posledice.

Ukoliko pas nije čipovan postoji mogućnost da se isti prvo čipuje a potom kao obavezna posledica i steriliše ili kastrira. Troškovi sterilizacije ili kastracije i čipovanja padaju na teret budžeta opštine Bečej za 2022. godinu a preko Programa poslovanja preduzeća koje u okviru svojih nadležnosti sprovodi ovu akciju.

Pozivaju se sve zainteresovani vlasnici da se sa važećom ličnom kartom jave u prostorije preduzeća na adresu Dimitrija-Mite Milovanova 5 u Bečeju, radi popunjavanja i preuzimanja Potvrde sa kojom će se obaviti neophodne intervencije.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena