terapija-discipline-odrzan-dan-zdravlja-u-spomen-kuci-tan
instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

„Terapija discipline“ - održan dan zdravlja u Spomen kući „Tan“

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 14. septembar 2022. • 12:47 •

„Terapija discipline“ -  održan dan zdravlja u Spomen kući „Tan“

Više od sto učesnika učestvovalo je na „Terapiji discipline“, tojest na danu zdravlja, koji je održan u Spomen kući „Tan“ u Bečeju.

Na manifestaciji, koju je organizovalo Društvo intelektualaca braće „Tan“ u saradnji sa Udruženjem građana „VI-LO-GO”,  prijavljeni sugrađani su imali prilike da besplatno isprobaju 17 vrsta alternativne medicine.

Tokom celodnevnog programa posetioci su imali priliku da se upoznaju sa reikijem, sa raznim tehnikama masaže, sa kiropraktikom, sa terapijom boja i zvuka, sa magnetnom procenom zdravlja, potom terapijom sa konjima. Svaki program je trajao oko 30 minuta, a njih su držali i predstavljali stručnjaci, volonteri iz cele Vojvodine, čak i iz Mađarske. Pored seansi, učesnici su mogli da kupe lekovito kamenje, minerale, mirišljave štapiće, knjige Bake Etke, razne sapune i lekovite kreme.

Alternativna medicina u velikoj meri doprinosi lečenju bolesti izazvanih sedentarnim načinom života, kazala je dr Monika Konc, predsednica udruženja građana „VI-LO-GO” iz Bečeja.

Jedna od učesnika ove manifestacije bila je i Ibolja Molnar. Ona kaže da prati filozofiju zdravog načina života, interesuje se za reiki, numerologiju i za sve što ima veze sa alternativnim metodama lečenja. Prema njenom mišljenju, ljudi su sve više zainteresovani za alternativna rešenja.

Karolina Turi se bavi kartama i psihomatikom, odnosno analizom sudbine i životnog puta. Ona je, kaže, bila je iznenađena masovnim interesovanjem Bečejaca za ovaj događaj.

S obzirom na izuzetno veliko interesovanje, organizatori planiraju da u narednom periodu održe još nekoliko sličnih dana zdravlja u Bečeju.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad