novo-vozilo-za-prevoz-hrane-i-nova-jaslena-grupa-u-backom-petrovom-selu
instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Novo vozilo za prevoz hrane i nova jaslena grupa u Bačkom Petrovom Selu

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 26. oktobar 2022. • 12:49 •

Novo vozilo za prevoz hrane i nova jaslena grupa u Bačkom Petrovom Selu Tatjana Mitić, direktorka PU „Labud Pejović“ Bečej

Predškolska ustanova „Labud Pejović“ Bečej dobila je novo vozilo za prevoz hrane. Sredstva u visini od tri miliona dinara obezbedilo je Ministarstvo pravde po osnovu konkursa za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja.

Nakon što hrana bude spremljena u centralnom objektu ustanove, razvozi se po svim vrtićima na teritoriji opštine Bečej i to za potrebe ishrane dece u celodnevnom i poludnevnom boravku.

Ovog ponedeljka 15 dece jaslenog uzrasta krenulo je u novu vaspitno-obrazovnu grupu koja je otvorena u vrtiću „Makadi“ u Bačkom Petrovom Selu.

U Bačkom Petrovom Selu trenutno se nalaze dve grupe za decu jaslenog uzrasta od 1 do 3 godine i šest meštovitog od 3 do 6 godina, a ta deca pohađaju poludnevni boravak i raspoređena su u četiri objekta.

Nedavno je su u vrtiću "Čarolija" u Bačkom Petrovom Selu vaspitačice zajedno sa decom i roditeljima i članovima lokalne zajednice, uredile unutrašnji i spoljašnji prostor.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad