instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Javni poziv za građane za ugradnju solarnih panela za proizvodnju električne energije

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 6. decembar 2022. • 08:00 •

Javni poziv za građane za ugradnju solarnih panela za proizvodnju električne energije
Opština Bečej raspisala je Javni poziv za učešće građana za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe.

Javni poziv će trajati 21 dan, odnosno do 23.decembra 2022. godine.

Građani se mogu prijaviti za sprovođenje mere nabavke i ugradnje solarnih panela za porodične kuće i stanove u cilju proizvodnje električne energije za sopstvene potrebe.

Snaga solarnih panela ne može biti veća od odobrene snage mernog mesta, koja je navedena u računu za utrošenu električnu energiju, a maksimalno do 6kW.

Tekst javnog poziva i obrasci za popunjavanje će se moći preuzeti na internet stranici opštine Bečej, u delu „Servis građana“ i izborom opcije „ENERGETSKA SANACIJA“ ili lično u prostorijama Opštinske uprave u kancelariji broj 15.

Građani se obraćaju izabranim privrednim subjektima sa spiska koji se objavljuje u okviru javnog poziva (prilog 2), koji će izvoditi radove za mere energetske sanacije, i dobijaju od njih predmer i predračun/profakturu. Sa tim dokumentom i ostalom potrebnom dokumentacijom uz popunjavanje obrazaca prijave – konkuriše se predajom prijave u koverti, lično na pisarnici opštine Bečej ili slanjem preporučene pošte.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena