instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

KROZ BEČEJ: Novogodišnji vašar u „Maslačku“ ispunio sva očekivanja

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 16. decembar 2022. • 09:48 •

KROZ BEČEJ: Novogodišnji vašar u „Maslačku“ ispunio sva očekivanja

Novogodišnji ukrasi, narukvice, novogodišnje ikebane, medenjaci, kolači, zimski sladoledi, kreativne radionice, iscrtavanje lica i tombola u kojoj svako dobija, samo su deo atmosfere i ponude na jučerašnjem Novogodišnjem vašaru u vrtiću “Maslačak”.

Premijerni prvi vašar vrtića „Maslačak“ održan je juče uz prisustvo velikog broja roditelja i mališana kako iz ovog vrtića tako i iz drugih objekata.

Cilj vašara, kako ističi iz ove ustanove jeste da se deca i roditelji druže, uživaju u predprazničnim čarolijama ali i da se kroz prodajni deo vašara prikupe sredstva koja će biti iskorišćena za neke od potrebe vrtića.

Osim prodajnog dela vaspitači su osmislili i kreativne radionice za mališane ali i njihove roditelje, diskoteku za roditelje i decu ali i poligone za igre spretnosti kao i već pomenuti prodajni deo vašara.

Za sve aktivnosti tražila se stolica više jer su deca bila oduševljena idejama, poligonima i radionicama.

Kako ističu iz PU „Labud Pejović“, ovim još nisu gotove praznične čarolije u ovoj obrazovnoj ustanovi, jer se u sredu 21. decembra očekuje još jedan veliki Novogodišnji vašar u vrtiću Kolibri od 14 do 17 časova.

Tekst je realizovan u okviru projekta „Kroz Bečej”, koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Bečej. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena