instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

„Komšije za komšije” pokrenule akcije za pomoć porodici Kapriš

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 26. januar 2023. • 12:15 •

„Komšije za komšije” pokrenule akcije za pomoć porodici Kapriš

Neformalno udruženje „Komšije za komšije” koje okuplja stanare naselja Sever Đurkić, pokrenulo je akciju prikupljanja pomoći za obnovu stana porodice Kapriš, koji je izgoreo u požaru  u noći između 6. i 7. decembra. 

Zvezdan Kapriš, koji je u požaru ostao bez supruge Nade, trenutno boravi kod ćerke, a uz njega su i komšije, koje su pritekle u pomoć već u noći ove tragedije.  Požar je za sobom ostavio i veliku materijalnu štetu, koju porodica ne može sama da sanira, pa su se komšije udružile kako bi im pomogli.

Za komšije nije bilo dileme hoće li pomoći, jer smatraju da je to ljudski i da svi treba da se nađemo onima koji su u nevolji.

I komšija Dušan Zahar je pozvao sve sugrađane dobre volje da se priključe akciji pomoći porodici Kapriš.

Među onima koji su se odazvali apelu neformalnog udruženja „Komšije za komšije” je i preduzeće Potisje Bečej, koje je proteklog vikenda obezbedilo kontejner za odlaganje ostataka požara, a u subotu, 28. januara, nakon prvenstvene utakmice, biće odigrana humanitarna utakmica između vaterpolista Bečeja i reprezentacije Austrije, sa koje će prilozi biti usmereni za obnovu stana porodice Kapriš. Svi koji su u mogućnosti, novčana sredstva mogu uplatiti i direktno na račun Zvezdana Kapriša, 325930060047283312, a sve dodatne informacije mogu dobiti pozivom na broj 064 / 4360 - 402.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad