instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Predsednik opštine Bečej Dragan Tošić ispraćen na večni počinak

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 31. mart 2023. • 09:43 •

Predsednik opštine Bečej Dragan Tošić ispraćen na večni počinak Komemoracija održana u velikoj sali Skupštine opštine Bečej (TV Bečej)

U prisustvu najmilijih, članova porodice, prijatelja, rodbine, saradnika, predstavnika lokalne samouprave, mnogobrojnih sugrađana, predstavnika pokrajinske i republičke vlade, funkcionera Srpske napredne stranke i drugih političkih partija, predsednik opštine Bečej, Dragan Tošić ispraćen je na večni počinak.

Na komemoraciji, održanoj u velikoj sali Skupštine opštine Bečej, prisutnima su se obratili Dina Vučinić, članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke i Vuk Radojević, predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bečeju, Tošićev dugogodišnji saradnik i prijatelj.

Dragan Tošić je od 2012. do 2016. godine bio pomoćnik predsednika opštine Bečej, od juna do jula iste godine zamenik predsednika opštine, a od jula 2016. godine predsednik opštine. Potom je, 21. avgusta 2020. nakon lokalnih izbora održanih 21. juna, ponovo izabran za predsednika opštine i tu funkciju je obavljao do poslednjeg dana svog života.

Ostaće zapamćen kao čovek pun energije i entuzijazma, koji je za dve decenije života u Bečeju ostavio dubok i neizbrisiv trag u našoj opštini i iza kojeg su ostali veliki realizovani invesiticioni projekti.

A kako je on gledao na svoju dužnost i funkciju koju je obavljao, jednom prilikom je rekao u emisiji „Bečejski ugao“.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena