i-rakun-rasa-ove-godine-u-akciji-mala-dela-su-velika-stvar
instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

I „Rakun Raša” ove godine u akciji „Mala dela su velika stvar”

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 24. novembar 2023. • 12:02 •

I „Rakun Raša” ove godine u akciji „Mala dela su velika stvar”

U periodu od 23. novembra do 17. decembra, Lidl Srbija i ove godine u saradnji sa Crvenim krstom Srbije sprovodi kampanju „Mala dela su velika stvar“.

Tokom trajanja kampanje, potrošači imaju priliku da kupe preporučene artikle iz Lidlove ponude u svim prodavnicama širom Srbije i doniraju ih iza kasa, direktno pružajući pomoć svojim najugroženijim sugrađanima. Dodatno, Lidl će donirati i opremu u vrednosti od 1.800.000 dinara za potrebe Programa narodnih kuhinja Crvenog krsta Srbije.

Kampanju „Mala dela su velika stvar“ Lidl Srbija sprovodi od 2019. godine, a ovo će biti njeno četvrto izdanje, odnosno treće u našem gradu, koliko i posluje ova kompanija u Bečeju. 

U svim Lidl prodavnicama širom Srbije, na rafovima se može pronaći posebna oznaka koja preporučuje proizvode poput osnovnih namirnica i proizvoda za kućnu i ličnu higijenu, pirinča, testenine, konzerve voća i povrća i drugih, čijom kupovinom i odlaganjem na posebno predviđena mesta iza kasa, potrošači obezbeđuju neophodne namirnice za korisnike usluga Crvenog krsta Srbije.

Lidl takođe od četvrtka, 23. novembra, pokreće i limitiranu seriju „Rakun Raša“ plišanih igračaka, po ceni od 599,99 dinara, čijom kupovinom i „udomljavanjem“ se direktno podržava kampanja darivanja „Mala dela su velika stvar“. 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad