kancelarija-za-mlade-opstine-becej-uzor-mnogima-u-srbiji
instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Kancelarija za mlade opštine Bečej uzor mnogima u Srbiji

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 4. decembar 2023. • 10:24 •

Kancelarija za mlade opštine Bečej uzor mnogima u Srbiji

Kancelarija za mlade opštine Bečej proslavila je 17. rođendan na svečanoj ceremoniji koja je upriličena u svečanoj sali gradske kuće.

Bečejska Kancelarija za mlade jedna je od najaktivnijih i najboljih u Srbiji i kao takva uzor je mnogim kancelarijama širom naše zemlje, rečeno je na skupu kojem su prisustvovali volonteri, predstavnici udruženja, ustanova, sportskih klubova i medija.

Ulaganje u mlade je zapravo ulaganje u budućnost, izjavio je predsednik opštine Bečej dr Vuk Radojević ističući poseban ponos zbog činjenice da je lokalna samouprava mladima u Bečeju, Bačkom Petrovom Selu i Bačkom Gradištu obezbedila savremene prostore za okupljanje i realizovanje svojih ideja.

Član Opštinskog veća za sport, omladinu i turizam Dane Mandić izrazio je svoje zadovoljstvo zbog postignutih rezultata koje je Kancelarija za mlade ostvarila u prethodnom periodu i zbog činjenice da je Bečej postavio standarde koje prate druge opštine i Kancelarije za mlade.

Kada je reč o izradi Lokalnog akcionog plana za mlade, formirana je radna grupa i od januara će početi aktivan rad na ovom dokumentu, odnosno revizija postojećeg LAP-a, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, najavio je Mandić.

Inače, na samoj svečanosti dodeljeni su prigodni pokloni volonterima Kancelarije za mlade, koji će i ovog decembra otići na izlet u Budimpeštu, dok je najaktivniji volonter Dušan Ivanović dobio laptop.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad