gimnazija-dobila-savremeni-projektni-centar
instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Gimnazija dobila savremeni projektni centar

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 6. decembar 2023. • 07:47 •

Gimnazija dobila savremeni projektni centar

Zahvaljujući sredstvima Ministarstva prosvete, Gimnazija Bečej dobila je računarsku opremu za novi kabinet koji nosi naziv „Projekt lab vežbaonica“ i koji je namenjen za aktivno učešće učenika u različite školske aktivnosti i projekte.

Tim povodom, upriličena je svečanost u školi u okviru koje su prisustvovali pomoćnik ministra prosvete Miloš Blagojević i predsednik opštine Bečej dr Vuk Radojević sa svojim saradnicima.

Ovo je drugi kabinet u Gimnaziji Bečej koji je otvoren u prethodnih šest meseci. Pre toga je rekonstruisan i opremljen hemijski kabinet u koji su zajednički investirale kompanija Sojaprotein i Opština Bečej oko 4,5 miliona dinara. U proteklih pola godine potpisani su govori u vrednosti od preko 200 miliona dinara za školske objekte na teritoriji opštine Bečej, a među njima je i rekonstrukcija fasade bečejske Gimnazije.

Inače, škola je za potrebe novog projektnog centra dobila 19 računara za đake i dva za profesore. Ministarstvo je u više navrata u ranijem periodu bečejskoj Gimnaziji doniralo opremu u vidu projektora, laptopova i računara u vrednosti od preko milion i po dinara, rekao je direktor škole Miodrag Basarić.

Rukovodstvo škole je u okviru ove svečanosti sa ponosom predstavilo rad ustanove, obogaćeni jednosmenski rad, projekte Erasmus plus, kao i projektnu nastavu.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad