gasic-obisao-renovirani-objekat-policijske-stanice-u-izvorskoj-
instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Gašić obišao renovirani objekat Policijske stanice u Izvorskoj

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 11. decembar 2023. • 16:22 •

Gašić obišao renovirani objekat Policijske stanice u Izvorskoj

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas kompletno renoviran objekat Policijske ispostave u Subotici i tom prilikom poručio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u opremanje kako bi policijski službenici imali što bolje uslove za rad.

„Modernizacijom i boljim uslovima za rad  u ovoj policijskoj  ispostavi u koju se ranije nije ulagalo, policijski službenici će svoje zadatke obavljati još efikasnije. Time će i bezbednost građana biti osigurana, dok će usluge koje im Ministarstvo unutrašnjih poslova pruža biti pravovremene i još bolje“, rekao je  ministar Gašić.

Ministar je tokom posete zajedno sa pomoćnikom direktora policije generalom Dejanom Lukovićem,  razgovarao sa rukovodiocima PU Subotica i o situaciji u vezi sa iregularnim migrantima i pojačanim aktivnostima policije u suzbijanju krijumčarenja ljudi.

Ministar Gašić je i ovom prilikom istakao da je bezbednost građana na prvom mestu i da će odlučne akcije u suzbijanju iregularnih migrancija i krijumčarenja ljudi  policija  sprovoditi sve dok ovaj bezbednosni problem ne bude rešen.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad