becejski-motorasi-obradovali-dake-soso-bratstvo
instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Bečejski motoraši obradovali đake ŠOSO „Bratstvo”

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 15. decembar 2023. • 08:28 •

Bečejski motoraši obradovali đake ŠOSO „Bratstvo”

Moto klub “Black Heart” iz Bečeja pokazao je svoju veličinu i to koliko jedno malo udruženje može mnogo da učini za društvo. Pored toga što su izmamili osmehe svim Bečejcima koji su ispratili njihov defile ulicama grada, motoraši odeveni u odela Deda Mraza obradovali su najmlađe učenike Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Bratstvo“ u centralnom objektu, ali i druge pojedince, što je ujedno i bio cilj akcije.

Koliko članovi bečejskog moto kluba misle na druge kojima je pomoć potrebna, govori činjenica da podržavaju svaku humanitarnu akciju i da im se rado odazivaju. Baš iz tih prethodnih akcija, preostali novac usmeren je na kupovinu paketića, kažu predsednik i potpredsednik  MK “Black Heart”.

Uz paketiće, mališani su dobili i simbolične slagalice MK “Black Heart”, dok ni gosti nisu otišli praznih ruku, jer su im đaci ove škole uručili zahvalnicu sa posvetom „Hvala što ste mislili na nas“.

Za kraj napomenimo i to da je bečejski MK “Black Heart” osnovan u martu 2021. godine i da danas broji 14 članova i ljubitelja dvotočkaša. U narednom periodu imaju velike planove. Ukoliko se steknu uslovi naš grad ponovo će ugostiti veliki broj motoraša, jer će posle mnogo godina biti organizovan moto skup u Bečeju, dok će takođe biti i organizatori ali i učesnici u drugim moto žurkama i humanitarnim skupovima.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad