paketici-za-decu-sa-smetnjama-u-razvoju
instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Paketići za decu sa smetnjama u razvoju

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 3. januar 2024. • 09:21 •

Paketići za decu sa smetnjama u razvoju

Decu sa smetnjama u razvoju koja koriste usluge Dnevnog boravka i ličnih pratilaca pred kraj godine obradovao je Deda Mraz, zahvaljujući kompaniji „Tisza automotive“ koja je za te namene obezbedila 50 novogodišnjih paketića.

Program prazničnog darivanja uz prigodnu predstavu održan je u hotelu kraj obale Tise, a njemu su prisustvovali rukovodilac proizvodnog pogona „Tisza automotive“ u Bečeju Dejan Tanasijin i predsednik opštine Bečej dr Vuk Radojević.

Predsednik opštine Bečej pohvalio je potez kompanije „Tisza automotive“ istakavši da je to pravi primer društvene odgovornosti, te pozvao i ostale subjekte koji posluju na teritoriji opštine Bečej da daju svoj doprinos lokalnoj zajednici.

On je podsetio da opština Bečej od 2016. godine pruža usluge ličnih pratilaca i  Dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju.

U toku ove godine trebalo bi da bude započeta rekonstrukcija Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Bratstvo“ u ulici Đure Jakšića, za šta je Pokrajinska vlada opredelila oko 160 miliona dinara, rekao je dr Radojević i dodao da je lokalna samouprava krajem prošle godine u dvorištu škole u Dositejevoj ulici izgradila standardizovano dečije igralište prilagođeno potrebama dece sa smetnjama u razvoju.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad