instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Izrada programa za unapređenja položaja mladih opštine Bečej

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 9. februar 2024. • 09:56 •

Izrada programa za unapređenja položaja mladih opštine Bečej Foto: TV Bečej

Opština Bečej obaveštava zainteresovanu javnost o početku izrade Programa za unapređenja položaja mladih opštine Bečej za period 2024 – 2026. godine.

Skupština opštine Bečej je na sednici održanoj 31. januara 2024. godine, donela  Odluku o izradi Programa za unapređenja položaja mladih opštine Bečej za period 2024 – 2026. godine.

Navedenim dokumentom obezbeđuju se uslovi za poboljšanje položaja mladih u oblastima od njihovog interesovanja. Cilj je da se kontinuiranom i odgovornom politikom mladima omogući da dostignu i ostvare svoje potencijale uz aktivno učešće u lokalnim društvenim aktivnostima, doprinoseći ne samo sopstvenom razvoju, već i razvoju društva uopšte.

Program, sa pripadajućim akcionim planom, izradiće Radna grupa koju će činiti predstavnici relevantnih institucija i udruženja sa teritorije Opštine Bečej. Postupak izrade i usvajanja Programa (koji pored ostalog podrazumeva uključivanje zainteresovanih strana u sve faze donošenja dokumenta javne politike), biće sproveden u skladu sa propisima kojima se uređuje planski sistem u Republici Srbiji.

Imajući u vidu navedeno, Opština Bečej poziva zainteresovanu javnost da predloge i sugestije za izradu Programa dostavi na elektronsku adresu: [email protected]

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena