122231-buduci-prvaci-otvorili-novu-ucionicu
instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Budući prvaci otvorili novu učionicu

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 12. februar 2024. • 08:21 •

Budući prvaci otvorili novu učionicu

Polazak u školu jedan je od najvažnijih trenutaka u odrastanju dece, ali i u životu svake porodice, jer odabir škole predstavlja veliku i važnu odluku koju roditelji treba da donesu.

Upravo u želji da budućim đacima prvacima i njihovim roditeljima približi rad i aktivnosti, Osnovna škola „Petefi Šandor“ Bečej organizovala je interaktivan susret i ujedno predstavila novu učionicu za decu koja će od 1. septembra krenuti u ovu osmoletku.

Iako je upis tek počeo, OŠ „Petefi Šandor“ upisala je dva razreda prvaka na mađarskom nastavnom jeziku, a tokom vikenda upriličeno je predstavljanje nove učionice za razred na srpskom nastavnom jeziku.

Učenici ove škole imaju na raspolaganju široku lepezu vannastavnih aktivnosti, a prosvetni radnici ove osmoletke posebno su ponosni na rad učeničke zadruge i sekcija, koje su dodatno oplemenile život u školi i đacima pružile mogućnost sticanja novih znanja i veština.

Posebna pažnja posvećuje se ulaganjima i pisanjima projekata.

OŠ „Petefi Šandor“ pohađa 261 učenik, a u protekle četiri godine otvoreno je šest novih odeljenja. U novoj školskoj godini planirana su još dva nova, dok se očekuje 33 đaka prvaka na mađarskom i 12 na srpskom nastavnom jeziku.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
DDOR Osiguranje
Privredna akademija Novi Sad