instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

ETŠ Bečej otvorila vrata budućim đacima

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 16. maj 2024. • 12:05 •

ETŠ Bečej otvorila vrata budućim đacima

Ekonomsko - trgovinska škola otvorila je vrata za oko 500 osmaka iz Nadalja, Novog Bečeja i cele bečejske opštine, a sve u cilju prezentacije obrazovnih profila, i mogućnosti daljeg školovanja i zaposlenja koja se mogu ostvariti nakon tri, odnosno četiri godine srednjoškolskog obrazovanja.

Planom upisa predviđeno je da u narednu školsku godinu bude upisano 168 đaka u šest odeljenja, četiri na srpskom i dva na mađarskom nastavnom jeziku.

Budući prvaci moći će da se opredele za četiri četvorogodišnja smera: finansijsko-računovodstveni tehničar na srpskom i mađarskom nastavnom jeziku, ekonomski tehničar I turistički tehničar na srpskom jeziku, a od trogodišnjih smerova u ponudi će biti kuvar i trgovac na srpskom, kao i poslastičar i trgovac na mađarskom.

Zanimljiva lepeza obrazovanja je pred novim đacima ove srednje škole, a neke zanimljivosti i novosti vezane za neke od profila otkrila je direktorka Kovačev.

Opširnije o obrazovnim profilima koje Ekonomsko - trgovinska škola priprema da ponudi učenicima osmih razreda i samom upisu, svi zainteresovani roditelji i đaci mogu pronaći na internet adresi ets-becej.edu.rs

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena