instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Dani majstora zakoračili u svoj jubilarac

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 21. maj 2024. • 09:10 •

Dani majstora zakoračili u svoj jubilarac

Protekle subote u organizaciji „TJ Elektroservis Tripolski“ u Bečeju je po deveti put održana manifestacija „Dani majstora“ koja je, kao i prethodnih godina, za osnovni cilj prvenstveno imala međusobno druženje učesnika i zabavu, kao i sticanje uslova za dobru saradnju.

Uz devetu godinu za redom, kako se na ovom jedinstvenom prijateljskom i gurmanskom sastanku razmenjuju iskustva, proslavljen je i veliki jubilej, 30 godina postojanja i rada firme „TJ Elektroservis Tripolski“ koju je osnovao Jožef Tripolski.

Prijatelj ovogodišnje manifestacije bila je firma „NRF“ koja je svim prisutnima darovala poklone, a koji itekako mogu služiti majstorima u daljem radu u autoelektričarskoj i automehaničarskoj branši.

Jedan od vernih prijatelja „Elektroservisa Tripolski“ jeste Rajko Stanivuk, vlasnik firme „FRIGO KING-RS“ iz Kaća, koja se 35 godina bavi održavanjem rashladnih uređaja.

Majstori su se i ove godine okupili u velikom broju i to iz Novog Sada, Beograda, Inđije, Budisave, Mađarske, ali iz mnogih drugih mesta sa teritorije cele Vojvodine sa kojima ova bečejska firma sarađuje svakodnevno, tokom cele godine.

Učesnike manifestacije je i ove godine kvalitetnom muzikom zabavljala grupa „Sigma“, a u stvaranju odlične atmosfere pridružili su im se i članovi grupe „Fingerbeng“. Porodica Tripolski majstore je ugostila sa pečenim prasetom i jagnjetinom, velikim izborom pića, ali što je najbitnije u celoj priči, jeste fenomenalna prijateljska atmosfera koja će se pamtiti do narednog jubilarnog desetog „Dana majstora“.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena