instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Od septembra u novom-starom objektu poludnevni boravak

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 25. jun 2024. • 08:25 •

Od septembra u novom-starom objektu poludnevni boravak

Predškolska ustanova „Labud Pejović“ organizovala je javnu prezentaciju budućih radova na opremanju i renoviranju dve radne sobe objekta u ulici Gerberovih, koji se nalazi u sklopu centralne zgrade ustanove.

Naime, predstavnici Ministarstva prosvete uputili su zainteresovanu javnost u to šta će sve obuhvatiti predviđeni radovi koji se finansiraju u iznosu od oko 3 miliona dinara.

Plan je da radovi budu realizovani tokom leta, kako bi sve bilo spremno za početak nove školske godine od septembra. Zahvaljujući ovom projektu, kapaciteti predškolske ustanove prošireni su za oko 50 mesta.

Na osnovu istaknute liste, u novu školsku godinu biće primljeno 308 dece, dok je 21 dete na listi čekanja. Predškolska ustanova će od septembra imati jednu više vaspitno-obrazovnu grupu, odnosno ukupno 55.

Roditelji dece koja su na konkursu prijavljena za polazak u vrtić nakon 1. januara 2025. godine, trebalo bi da mesec dana pre planiranog polaska, odnosno do datuma detetovog rođendana kontaktiraju ustanovu radi upisa i potpisivanja ugovora.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena