instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Izbori

Rekonstrukcija tribina i nova sportska oprema za meštane Bačkog Petrovog Sela

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 30. maj 2024. • 10:06 •

Rekonstrukcija tribina i nova sportska oprema za meštane Bačkog Petrovog Sela

Ljubitelji sporta u Bačkom Petrovom Selu, ali i oni koji prate sportove sa tribina, od sada imaju kvalitetnije uslove za rekreaciju i uživanje u sportskim sadržajima u ovom naseljenom mestu.

Naime opština Bečej uredila je rukometni teren kraj male pijace koji je u prethodnom periodu bio na meti vandalskih napada, a najveći problemi napravljeni su na tribinama, gde je veliki deo sedećih mesta bio izlomljen.

Uz nove tribine, predsednik opštine Bečej dr Vuk Radojević zajedno sa članom OV za sport, omladinu, turizam i informisanje Davidom Tufegdžićem, uručio je i novu sportsku opremu predsedniku saveta mesne zajednice, sekretaru saveta mesne zajednice i meštanima ovog naseljenog mesta, koji su i sami korisnici ovog terena.

Ovo je samo jedno u nizu od ulaganja u ovaj sportski teren, jer je podsetimo rukometni teren kompletno rekonstruisan pre nekoliko godina za šta je opština Bečej zajedno sa Pokrajinskom vladom izdvojila oko pet miliona dinara.

Radojević je najavio da u narednih nekoliko dana kreće asfaltiranje dela ulice dr Kiš Imre u Bačkom Petrovom Selu i nasipanje neasfaltiranih ulica struganima asfaltom, ali i druge investicije.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena