instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Kultura

Završni koncert polaznika „Muzičkog kampa“ u nedelju 29. avgusta

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 25. avgust 2021. • 11:20 •

Završni koncert polaznika „Muzičkog kampa“ u nedelju 29. avgusta

„Muzički kamp“ koji se od 16. avgusta u Bečeju održava po 4. put svoju završnicu imaće ove nedelje. Deca uzrasta od 7 do 16 godina imala su priliku da u okviru kampa uz pomoć profesionalnih muzičara uče osnove sviranja pop i rok muzike. Takođe, u sklopu posebne radionice u “Muzičkom kampu” su učestvovali i mališani od 3 do 7 godina koji su svoju završnu priredbu imali juče u prostorijama Narodne biblioteke Bečej u kojima se kamp i održava. Prema rečima organizatorke kampa, Đijante Lovaš, ove godine je zabeležen rekordan broj učesnika, čak 70 mladih muzičkih talenata koji su od instrumenata imali priliku da uče gitaru, bas gitaru, bubnjeve, violinu i klavijature.

Naučeno na ovogodišnjem kampu prvi su imali priliku da pokažu oni najmlađi u okviru jučerašnje priredbe u Narodnoj biblioteci.

Starijih polaznici „Muzičkog kampa“ svoje veštine i umeće pokazaće u okviru koncerta 29. avgusta od 19 časova u poslastičarnici „Žerbo“ u Bečeju.

Održavanje „Muzičkog kampa“ ove godine omogućili su Ministarstvo kulture i informisanja i Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena