instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Kultura

„Vikend u Japanu“ idućeg vikenda u bečejskoj Biblioteci

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 23. februar 2022. • 11:58 •

„Vikend u Japanu“ idućeg vikenda u bečejskoj Biblioteci Marijana Đaković, Narodna biblioteka Bečej (TV Bečej)

Narodna biblioteka Bečej organizuje edukativno-zabavni program pod nazivom „Vikend u Japanu“, koji će biti održan od 4. do 6. marta u centralnoj zgradi te ustanove kulture.

Reč je programu koji se realizuje uz podršku Japanske fondacije iz Budimpešte, a koji za cilj ima da građane opštine Bečej upozna sa kulturom, običajima i lepotama ove daleke zemlje.

Program će svečano biti otvoren u petak 4. marta od 19 časova koncertom japanske savremene muzike, nakon čega sledi interesantno književno veče.

Imajući u vidu da je Narodna biblioteka Bečej poslednjih godina mlade postavila kao jednu od prioritetnih grupa kada je u pitanju stručni rad i kreiranje sadržaja, nastavak programa „Vikend u Japanu“, predviđen za subotu i nedelju 5. i 6. marta prilagođen je upravo ovoj uzrasnoj kategoriji.

Pored toga, Biblioteku će u nedelju posetiti i nindže. Od 10 sati biće održana promocija za decu, a sat vremena kasnije za mlade, u okviru koje će biti predstavljene osnovne tehnike, stavovi samoodbrane, kao i oružja.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena