instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Kultura

Petar Ivković predstavio roman prvenac „Na leđima delfina“

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 9. jun 2022. • 09:54 •

Petar Ivković predstavio roman prvenac „Na leđima delfina“

„Na leđima delfina“ naziv je romana prvenca Petra Ivkovića koji je predstavljen u bioskopskoj sali u Žablju. Organizator i izdavač Opštinska narodna biblioteka „Veljko Petrović“ iz Žablja i sam autor romana povodom promocije knjige, upriličili su muzičko-poetsko veče.

U programu su učestvovali muzičari orkestra Srpskog narodnog pozorišta čiji je i Ivković član punih dvadeset godina.

Priča o putovanju junaka ovog romana je zainteresovala publiku kao priča o putovanju u druge predele u kojima su susreti brojni i važni, ali i kao priča o putovanju u sebe – gde se naslućuju tajne življenja punog života, ispunjenog, ili čak i življenog samom muzikom objašnjavaju iz Opštinske narodne biblioteke „Veljko Petrović“.

O knjizi su razgovarali autor Petar Ivković, dr Jasmina Knežević, recenzent knjige i saradnik na Institutu za srpsku kulturu u Leposaviću i Varja Nešić, moderator promocije i urednik kulturnog programa Biblioteke.

Putujte, uživajte u svim novim događajima i ambijentima, i trudite se da uživate u tom trenutku dok se to dešava, ističe Ivković i dodaje da se nakon prvenca uskoro očekuje još jedan roman ali je nepoznanica kada će ugledati svetlost dana.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad