instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Kultura

Rekordna posećenost koncerta nastavnika ŠOMVO „Petar Konjović“ Bečej

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 8. decembar 2022. • 09:38 •

Rekordna posećenost koncerta nastavnika ŠOMVO „Petar Konjović“ Bečej

Što se predviđalo i očekivalo, to se i dogodilo. Tradicionalni Koncert zaposlenih u Školi za osnovno muzičkoj vaspitanje i obrazovanje „Petar Konjović“ Bečej ispunio je do poslednjeg mesta veliku pozorišnu salu Gradskog pozorišta, a da se tražilo i mesto više govori činjenica da je velika gužva bila i na bočnim prolazima sale.

Ono što je bilo i više nego jasno, jesu radosna, srećna i nasmejana lica publike, koja je, čini se, dugo čekala ovaj muzički spektakl u našem gradu, a svaka od numera ispraćena je gromoglasnim aplauzom.

Kuriozitet organizacije jeste bio pronaći slobodne termine za probu i okupiti sve nastavnike kako iz matične škole tako i iz izdvojenih odeljenja u Temerinu i Čurugu, ali i uklopiti sve to sa gostima koncerta među kojima su bili Gradski hor Bečej, starobečejski hor „Schola cantorum“, vokalni kvartet „Vita Brevis“ iz Zrenjanina, članovi plesnog kluba „Max dance“, kao i sadašnji i bivši učenici Muzičke škole.

Nakon koncerta zaposlenih u Školi za osnovno muzičkoj vaspitanje i obrazovanje “Petar Konjović“, u planu je koncert učenika koji će se održati u Temerinu 21. decembra, ali pre toga  biće održan koncert bečejskih učenika u Gradskom pozorištu Bečej.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad