instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Kultura

Usled pozitivnih kritika zaposleni u Muzičkoj školi još jednom pred Bečejcima

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 9. februar 2023. • 08:33 •

Usled pozitivnih kritika zaposleni u Muzičkoj školi još jednom pred Bečejcima

Nakon i više nego uspešnog tradicionalnog koncerta zaposlenih u Školi za osnovno muzičko vaspitanje i obrazovanje „Petar Konjović“ Bečej, koji je početkom decembra ispunio do poslednjeg mesta veliku salu Gradskog pozorišta, bečejska publika će još jednom imati priliku da učestvuje u ovom muzičkom spektaklu.

Koncert će biti održan na istom mestu i zakazan je za ponedeljak 13. februar sa početkom od 19 časova. 

Radosna, srećna i nasmejana lica publike na koncertu ali i numere koje su od prve do poslednje ispraćene gromoglasnim aplauzima, a sada i veliki broj pozitivnih komentara koji stižu na adresu muzičke škole i zaposlenih, podstakao je organizatore ove scensko-muzičke izvedbe da ponovo prirede Bečejcima koncert.

Koncert u decembru bio je tematski i specijalno pripreman za Novu godinu i novogodišnje praznike, a budući da je februar u toku, nastavnici muzičke škole pripremaju nešto drugačiji repertoar, ali i dalje u okvirima klasične muzike koja je prijemčiva za publiku.

Kuriozitet organizacije i ovog puta su termini za probu i okupljanje tridesetak nastavnika, kako iz matične škole, tako i iz izdvojenih odeljenja u Temerinu i Čurugu, ali i uklapanje svega toga sa gostima koncerta, među kojima su članice plesnog kluba „Max dance“ kao i kolege iz drugih muzičkih škola.

Zainteresovani za ovaj koncert karte mogu kupiti u Muzičkoj školi svakog dana od 9 do 14 časova po ceni od 200 dinara, dok će se one prodavati i sat vremena pre koncerta na biletarnici Gradskog pozorišta.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena