instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Politika

SO Bečej: Usvojeni planovi rada Biblioteke, sportskog i Turističke

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 11. februar 2022. • 12:09 •

SO Bečej: Usvojeni planovi rada Biblioteke, sportskog i Turističke Sednica SO Bečej (TV Bečej)

Odbornici Skupštine opštine Bečej usvojili su danas planove rada Narodne biblioteke Bečej, Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine „Đorđe Predin Badža“ i Turističke organizacije opštine Bečej za 2022. godinu.

Pored manifestacija koje Narodna biblioteka Bečej održava svake godine, kao i kulturnih dešavanja, u planu je i opremanje kutka za mlade koji žele da se bave istraživanjem zavičajne istorije, istakla je direktorka Đijanta Lovaš.

Ustanova za sportsku i kulturnu aktivnost omladine „Đorđe Predin Badža“ planira da u toku ove godine ugosti što više sportskih ekipa i reprezentacija, koje bi boravile u našem gradu tokom priprema i koristile njene kapacitete.

Kada je reč o investicionim planovima, u toku ove godine očekuje se sanacija bebi bazena na otvorenom.

Odbornici su usvojili i odluku o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije Završnog računa opštinskog budžeta za 2021. godinu, kao i izmene Odluke o utvrđivanju doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta.

Takođe, doneta je i odluka o razrešenju i imenovanju članova opštinske Izborne komisije, kao i rešenje o imenovanju članova Upravnog odbora Centra za socijalni rad Bečej iz reda zaposlenih.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena