instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Politika

Kadrovske promene u Skupštini opštine Bečej

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 24. februar 2023. • 11:21 •

Kadrovske promene u Skupštini opštine Bečej Atila Horvat, zamenik predsednika Skupštine opštine Bečej

Odbornici Skupštine opštine Bečej tajnim glasanjem za zamenika predsednika Skupštine jednoglasno su izabrali Atilu Horvata, koji je inače bio šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu.

Podsetimo, Nenad Tomašević potpredsednik Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) i narodni poslanik, nedavno je podneo ostavku na mesto zamenika predsednika Skupštine opštine Bečej, dok je Irina Korenoj Vračarić dala ostavku na mesto zamenika sekretara tog zakonodavnog tela. Na njeno mesto postavljena je pravnica, Ksenija Gložanski.

Umesto Atile Horvata, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini opštine Bečej biće Dragan Lazić, koji je do sada bio njegov zamenik. Ko će doći na Lazićevo mesto za sada nije poznato, a o tome će se odlučivati na sastanku Opštinskog odbora, kazao je Horvat.

Na sednici lokalnog parlamenta konstatovana je i ostavka Dejana Vukovića (POKS) na mesto direktora JP „Toplana“, te je Skupština na njegovo mesto postavila vršioca dužnosti te funkcije, Dobrivoja Lovrića.

Inače, od ukupno 36 odbornika, sednici je prisustvovalo njih 23.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena