instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Politika

Članovi i aktivisti bečejskog POКS-a se učlanili u SNS

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 10. mart 2023. • 11:05 •

Članovi i aktivisti bečejskog POКS-a se učlanili u SNS

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bečej saopštio je da su se članovi i aktivisti OO POKS Bečej učlanili u SNS.

Prenosimo saopštenje:

"Poštovani građani opštine Bečej, opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Bečeju obaveštava javnost da svakog dana sve veći broj građana naše opštine podržava odluku da se raskine koalicija sa Pokretom obnove kraljevine Srbije (POКS) i u tom kontekstu smo ponosni na činjenicu da su članovi i aktivisti (među kojima je i predsednik mesnog odbora u Bečeju) napustili bečejski POКS i učlanili se u Srpsku naprednu stranku.

To je epilog očigledno sve većeg nezadovoljstva među članovima i aktivistima POКS-a, koje je kulminiralo skandaloznim ponašanjem njihovih predstavnika u Skupštini Srbije tokom rasprave o Кosovu i Metohiji.

Mnogi to smatraju kao antidržavno ponašanje i izdaju politike SNS-a na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i ne žele u tome da učestvuju.

Na taj način svi oni jasno okreću leđa novoj opoziciji i politici lažnih demokrata, lažnih desničara, lažnih patriota.

Naši sugrađani ne žele da pružaju podršku onim političkim partijama koje otvoreno pokušavaju da destabilizuju Srbiju u trenucima kada nam je potrebno jedinstvo, kada je potrebno biti odgovoran i sačuvati stabilnost i mir. Dojučerašnji članovi bečejskog POКS-a istakli su da u potpunosti podržavaju politiku koju zastupa Aleksandar Vučić koji je svojim radom i delima pomogao da se naša Srbija i naš Bečej razvijaju.

Кrajnje je nemoralno i nečasno da predstavnici POКS-a za Aleksandra Vučića govore da je izdajnik a da su 10 godina koristili privilegije dobijene na osnovu glasova koje je dobila SNS, a isto tako kada treba da se snosi odgovornost onda su tu samo SNS i Aleksandar Vučić, a njih naravno nigde nema.

SNS i POКS suštinski drugačije vide budućnost Srbije, a samim tim i Bečeja i drago nam je što građani to prepoznaju napuštajući POКS i dajući nedvosmislenu podršku našoj politici.

Opštinski odbor SNS Bečej daje punu i bezrezervnu podršku Aleksandru Vučiću i njegovoj politici mira i stabilnosti", navodi se u saopštenju.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena