instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Privreda

Kozmetički salon „Beauty zone ZN“ rezultat ženskog zajedništva, snage i prijateljstva

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 17. februar 2022. • 14:04 •

Kozmetički salon „Beauty zone ZN“ rezultat ženskog zajedništva, snage i prijateljstva Nela Ergelašev i Zora Matković Radanović (TV Bečej)

Iako rade isti posao Nela Ergelašev i Zora Matković Radanović nikada nisu jedna na drugu gledale kao na konkurenta, već su postale prijateljice, a ubrzo i poslovne partnerke. Obe su pre više od jedne decenije postale kozmetičarke, a danas vode zajednički salon lepote u centru Bečeja.

„Beauty zone ZN“ je savremeno opremljen kozmetički salon u koji je, kako kažu naše sagovornice, utkano mnogo ljubavi, rada i odricanja, a sve zarad vrhunske i najkvalitetnije usluge za klijente, podjednako i za žene i za muškarce.

Njih dve su se tokom svih godina kontinuirano stručno usavršavale i obučavale, a samim tim išle i u korak sa najsavremenijim trendovima uređivanja noktiju.

Osim izlivanja noktiju, u salonu se pružaju usluge manikira, pedikira, nadogradnje svilenih trepavica, masaža, tretmani lica, depilacije, šminkanja i frizerske usluge.

Među zadovoljnim klijentima je i Bečejka, Aleksandra Plemić.

Žene preduzetnice svakodnevno se suočavaju sa brojnim izazovima, a na putu do uspeha najvažnija je podrška porodice, ističu naše sagovornice.

Kozmetički salon „Beauty zone ZN“ nalazi se u Zelenoj ulici broj 40. Radno vreme je od ponedeljka do petka od 7 do 19 časova, a subotom od 7 do 12 sati.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad