instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Servisne informacije

JP "Toplana": Sutra kreću "hladne", a u petak "tople" probe

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 6. oktobar 2021. • 14:02 •

JP

Javno preduzeće „Toplana” Bečej obaveštava kupce toplotne energije za grejanje, koji su priključeni na Sistem daljinskog grejanja, da će se u sklopu priprema za početak grejne sezone , počevši od sutra 7. oktobra otpočeti sa „hladnim”, a od petka 8. oktobra sa „toplim” probama Sistema daljinskog grejanja.

U toku „hladnih” proba radnici JP „Toplana” Bečej vršiće dopunjavanje i stavljanje pod pritisak vrelovodne mreže, toplotnih podstanica i kućnih instalacija centralnog grejanja kupaca.

U toku „tople” probe ispitivaće se funkcionalnost postrojenja za proizvodnju toplotne energije, vrelovodne mreže i toplotnih podstanica kupaca.

S obzirom da sistem daljinskog grejanja nije bio u funkciji više meseci mogu se prilikom „hladnih” i „toplih” proba očekivati curenja u toplotnim podstanicama i na kućnoj instalaciji centralnog grejanja kupaca.

Zbog toga, u "Toplani" apeluju na sve potrošače da u narednom periodu obrate pažnju na eventualna curenja na kućnoj instalaciji centralnog grejanja i na toplotnim podstanicama.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, toplotnim podstanicama ili na vrelovodnoj mreži treba obavestiti Tehničku službu JP "Toplana" Bečej na telefone 021/6915-470 (u periodu od 6-21 čas)  

i 021/6912-761 (u periodu od 7-15 časova).

U skladu sa Odlukom o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz sistema daljinskog grejanja, grejna sezona počinje 15.oktobra, a izuzetno može da počne ranije ako tri dana uzastopno u 21 čas temperature spoljnjeg vazduha iznosi 12⁰C ili niže.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena