instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Fudbal: Opštinski derbi pripao Bečejcima

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 5. avgust 2021. • 13:02 •

Fudbal: Opštinski derbi pripao Bečejcima

Ekipe OFK Bečej 1918 i FK Vojvodina iz Bačkog Gradišta, juče su odmerile snage na Gradskom stadionu kraj Tise, a nakon nešto manje od devedeset minuta igre rezultat je bio 4:1 za domaće.

Prvi gol na samom početku meča postigao je Prodanov i doveo goste u vođstvo od 0:1. Izjednačujući gol domaći postižu preko Savanovića pet minuta pre kraja prvog dela utakmice, a potom pre poslednjeg sudijskog zvižduka okreću rezultat na 2:1.

U drugom poluvremenu ekipa Bečeja desetak minuta nakon početka povisuje preko Vlaučina na 3:1, a Krainović u 63. minutu postavlja konačnih 4:1.

Ovaj meč ujedno je bio i za jedan i za drugi tim predzadnji kontrolni, ipak iako se uskoro kreće u prvenstvena takmičenja, treneri i jednog i drugog kluba nisu krili nezadovoljstvo onim što su juče prikazali njihovi igrači u nekim segmentima utakmice. Stiče se utisak da je na slabiju igru uticalo to što su momci i jednog i drugog kluba prošli kroz teške i zahtevne pripreme u proteklom periodu.

Igrači i jednog i drugog kluba će u narednoj nedelji malo „stati na loptu“ i spustiti ritam, kako bi se nakon generalki što bolje krenulo u ligaške vode.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena