instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Novogodišnji turnir u malom fudbalu - nagradni fond od pola miliona dinara

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 9. decembar 2021. • 13:37 •

Novogodišnji turnir u malom fudbalu - nagradni fond od pola miliona dinara

Nakon šest godina, u Bečeju će ponovo biti organizovan Novogodišnji turnir u malom fudbalu u organizaciji Opštine Bečej, koja je zajedno sa privrednim sektorom obezbedila i finansijsku podršku za ovaj veliki sportski događaj.

Turnir će biti održan od 22. decembra do 15. januara, a nagradni fond, kažu organizatori, biće primamljiv za igrače futsala kako iz opštine Bečej, tako i iz Vojvodine, ali i inostranstva – Mađarske, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Nagrada za prvo mesto je 350.000 dinara, za drugo 100.000 dinara, a za treće 50.000 dinara.

Inače, turnir će obuhvatiti i dve takmičarske kategorije za decu – pioniri i mlađi pioniri, godišta 2006. i 2007. kao i 2008. i mlađi.

Opština Bečej je tokom leta finansijski podržala organizaciju pet fudbalskih turnira u opštini Bečej i to dva u Bečeju i po jedan u Bačkom Gradištu, Bačkom Petrovom Selu i Radičeviću, kazao je član Opštinskog veća za sport, omladinu i turizam, Dane Mandić.

Deo nagradnog fonda obezbediće Opština Bečej i privredni sektor, dok će ostatak biti obezbeđen od kotizacija.

Organizatori ističu da su pored utakmica, u planu i takmičenja u šutiranju i branjenju sedmeraca, kao i nagrade za publiku. Brojevi telefona za prijavu ekipa su 063/85-66-047 i 064/506-79-22.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena