instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Novogodišnji turnir u malom fudbalu u završnoj fazi – finale u subotu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 11. januar 2022. • 12:11 •

Novogodišnji turnir u malom fudbalu u završnoj fazi – finale u subotu

Novogodišnji turnir u malom fudbalu u organizacija Opštine Bečej polako ulazi u svoju završnu fazu. Podsetimo, sa takmičenjem se krenulo još prošle godine, tačnije 22. decembra a ove nedelje odigravaju se eliminacione utakmice, dok je subota rezervisana za finalne mečeve u svim kategorijama.

Kako ističe Oto svakako glavni ciljevi ovog turnira jesu druženje sportista, upoznavanje i razmena iskustava, ali ujedno je ovo odlična uvertira, i tehničko - taktička priprema seniora za prolećni deo fudbalske sezone koji im predstoji na travnatim površinama.

Veterani su svoje četvrtfinalne utakmice otpočeli već u subotu kada je Fortuna slavila protiv ekipe „NK Automobili“ sa 4:3. Juče u istoj kategoriji odigrani su sledeći mečevi „Gladiator Maksimus“ ostao je poražen od „Kafe Fabrika“ sa 1:4, dok je „Full Feel SU“ savladao „Vojvodinu Bačko Gradište“ sa 6:1.

Što se tiče seniorskih ekipa sinoć su se na parketu sportskog centra u Bečeju sastali „Vrebalov Agrar“ i „RTV Novi Sad“a nakon rezultata 0:0 pobeda je pripala Novosađanima na penale. U drugom meču, takođe zbog nerešenog rezultata 4:4 između ekipa „Autoservis Kudrić“ i „Papa Pub“ bolji u izvođenju penala (7:6) bila je ekipa „Autoservis Kudrić“, dok je u poslednjem sinoćnom meču „Autoservis Obradovic“ sa 2:0 savladao ekipu „Mala naoblaka“.

Nakon današnjih eliminacionih mečeva sutra i prekosutra se igraju četvrtfinalne utakmice kod seniora, dok će polufinalni I finalni mečevi biti igrani u petak odnosno u subotu.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena