instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

„Roda kamp“ u Bečeju obeležava svoj jubilarac

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 12. januar 2022. • 14:28 •

„Roda kamp“ u Bečeju obeležava svoj jubilarac

Jubilarni deseti po redu „Međunarodni razvojni Roda kamp“ okupio je mlade košarkaše i košarkašice iz temišvarske akademije košarke “New generation”, koji ovih dana borave u našem gradu i vredno treniraju u Ustanovi za sportsku i kulturnu aktivnost omladine “Đorđe Predin - Badža” Bečej.

Cilj kampa je da deci omogući da se druže, da razmenu iskustva i da unaprede do sada stečene sportske veštine. Osim usavršavanja tehnika i taktika, sportistima je slobodno vreme upotpunjeno različitim zabavno-rekreativnim aktivnostima, ali i edukacijom odnosno učenjem engleskog jezika sa naglaskom na stručne košarkaške izraze.

Sa decom kao i minulih godina rade iskusni treneri u ovom sportu.

Inače, osim kampa, DATA sportska agencija će predstojećeg vikenda organizovati i košarkaški turnir „Crvčak kup“ u našem gradu, gde će se nadmetati mladi košarkaši kako iz naše zemlje tako i iz regiona.

Bečej ima savršene uslove za sportska dešavanja poput ovog i to se mora iskoristiti, kako bi sportisti iz raznih zemalja čuli za naše potencijale, a naši mladi stekli nova sportska iskustva i upoznali ljude različitih kultura, zaključili su organizatori.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena