instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Futsaleri Bečeja izgubili u poslednjoj sekundi meča

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 14. februar 2022. • 16:08 •

Futsaleri Bečeja izgubili u poslednjoj sekundi meča

Klub malog fudbala Bečej 2003 savladan je na svom terenu u proteklom 10. kolu od ekipe FON iz Beograda sa 5:6.

U utakmici punoj preokreta, ekipa Bečeja izgubila je svoj bod u poslednoj sekundi meča, kada je Pavlović postigao gol za konačnih 5:6 i tako svojoj ekipi, koja je, podsetimo prošlogodišnji šampion države, obezbedio nova tri boda i učvrstio prvu poziciju na tabeli sa 25 bodova, dok se Bečej nalazi na četvrtoj poziciji sa 16 bodova.

Poveli su gosti u četvrtom minutu, preko već pomenutog Pavlovića sa 0:1, a potom u 12. minutu povisili na 0:2 preko Majstorovića. Do kraja prvog dela Bečejci uspevaju da preokrenu rezultat u svoju korist i da odvedu ekipu na odmor sa čak 4:2. Prvi u listu strelaca za domaće upisao se Bodonji u 18. minutu, potom u istom minutu iz najstrože kazne, zbog nagomilavanja prekršaja, siguran je bio Živkucin za 2:2. Stanković u 19. minutu dovodi prvi put Bečej u vođstvo, a potom i povisuje na 4:2 u poslednjem minutu prvog dela utakmice.

Činilo se da će domaći održavajući ovaj rezultat doći do nova tri boda protiv šampiona Srbije, što se na zalost nije dogodilo, jer je u 24. minutu Aleksić smanjio na 4:3, zatim Petrašević u 27. izjednačio za 4:4, da bi Lazić ponovo goste doveo u prednost sa 4:5 u 31. minutu. Nakon dva minuta Bodonji nulira prednost gostiju na 5:5 a u poslednjoj sekundi meča Pavlović postiže konačnih 5:6.

U narednom 11. kolu ekipa Bečeja putuje u Beograd, gde će snage odmeriti sa ekipom Konjarnika koja je lestvicu niže sa samo jednim bodom manje.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad