instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Konjički klub “Potisje” dobio vrednu sportsku opremu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 14. februar 2022. • 16:14 •

Konjički klub “Potisje” dobio vrednu sportsku opremu

Konjički klub “Potisje” Bečej održao je izbornu skupštinu u okviru koje je članstvo izabralo predsednika i članove upravnog odbora kluba. Za predsednika je izabran Sava Vojnović, koji je tu funkciju obavljao i do sada, dok upravni odbor čine Janoš Deli, Vasa Džigurski, Pap Geza, Nemet Janoš, Dušan Blažin i Bora Jandrić.

Usvojen je i plan rada za ovu godinu.

U jednom delu svečanosti upriličeno je i uručenje plakete Opštine Bečej za 75 godina rada i postojanja Konjičkog kluba “Potisje”. Ovo priznanje dodelio je član Opštinskog veća za sport, omladinu i turizam, Dane Mandić. On je ujedno uručio vrednu sportsku opremu članovima ovog kluba, među kojima je i Jovana Hosović, koja će se ove godine po prvi put otisnuti u takmičarske vode.

U okviru skupštine dodeljena su priznanja najuspešnijem vozaču kluba, a ovom titulom okitio se Janoš Nemet, dok je priznanje za najbolje grlo pripalo kobili Aerobik B, vlasništvo Bore Jandrića.

Inače, Konjički klub “Potisje” broji oko pedeset članova, od kojih su 30 aktivni, a pored njih postoje i pomažući, povremeni i počasni članovi.

Od 28 klubova u državi, bečejski klub zauzima sedmo mesto.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena