instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

U Bečeju otvoreno Sportsko bilijar udruženje “Tisa”

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 14. februar 2022. • 16:23 •

U Bečeju otvoreno Sportsko bilijar udruženje “Tisa”

Deca i mladi od nedavno imaju prilike da treniraju bilijar, budući da je u Bečeju otvoreno Sportsko bilijar udruženje “Tisa”, koje funkcioniše u sklopu sportskog centra i koje za cilj ima da oformi takmičarsku ekipu za ovu sportsku disciplinu.

Ovo je ujedno jedini bilijar klub u našoj opštini, a ideja za otvaranjem je potekla od njenog predsednika, Milana Fehirova, strastvenog igrača bilijara.

Klub za sada raspolaže sa dva profesionalna bilijar stola, ali opremom koju je uoči svečanog otvaranja kluba uručio član Opštinskog veća za sport, omladinu i turizam, Dane Mandić.

Osim za mlađe naraštaje i takmičarske kategorije, klub je otvoren i za takozvane pridružene članove, odnosno sportsko-rekreativnu grupu koja će moći da koristi klupske kapacitete po povlašćenim cenama, objašnjava Fehirov.

Bilijar je podjednako namenjen i dečacima i devojčicama, a akcenat će biti na uzrasnoj kategoriji dece od devet i deset godina.

Zainteresovani koji žele da izučavaju ovu veštinu mogu doći lično u sportski centar na glavni ulaz svakog dana od 18 do 22 časa, ili mogu pozvati broj telefona 065/686-2222.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena