instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

U Novom Sadu uskoro „Mega gym“ na 3.000 kvadratnih metara

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 22. februar 2022. • 11:24 •

U Novom Sadu uskoro „Mega gym“ na 3.000 kvadratnih metara

Za desetak dana u Novom Sadu se otvara fitnes centar „Mega gym“, koji se prostire na skoro 3.000 kvadratnih metara i najveći je objekat takvog tipa u regionu.

Reč je o najsavremenije opremljenom prostoru namenjenom rekreativcima, profesionalnim sportistima, amaterima i osobama kojima je potrebna rehabilitacija nakon povreda.

Vežbači će na raspolaganju imati 360 sprava renomiranih svetskih proizvođača fitnes opreme, kao što su Matriks, Sajbeks, Tehno dzim, Lajf fitnes. Osim individualnih treninga, zainteresovani će moći da se opredele i za grupne programe, a na raspolaganju su im i personalni treneri.

Osim velikog prostora za treniranje i najkvalitetnije opreme, fitnes centar „Mega gym“ raspolaže i salom za grupne treninge, restoranom i barom.

Takođe, u planu je otvaranje sličnog fitnes centra u Bečeju na prostoru od 800 kvadratnih metara, koji bi trebalo da zadovolji potrebe vežbača u toj sredini, pa će tako Bečejci pored „Top gym-a“ u sportskom centru, na raspolaganju imati još jedan objekat.

Inače, nakon otvaranja vežbači fitnes centra „Mega gym“ u Novom Sadu će moći da iskoriste promo period i da uplate mesečnu članarinu od 1.500 dinara. Takođe, oni koji se odluče na godišnje članarine moći će da plate 14.990 dinara, odnosno tada mesečna članarina iznosi 1.250 dinara. U ponudi je i godišnja članarina u iznosu od 24.990, koja će svakog meseca obuhvatati i 30 ulazaka na grupne treninge.

„Mega gym“ se nalazi u Temerinskoj ulici broj 95 i raspolaže dovoljnim brojem parking mesta.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena