instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Ekipe OŠ „Zdravko Gložanski“ i OŠ „Svetozar Marković“ na okružnom takmičenju u odbojci

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 24. februar 2022. • 11:51 •

Ekipe OŠ „Zdravko Gložanski“ i OŠ „Svetozar Marković“ na okružnom takmičenju u odbojci OŠ "Zdravko Gložanski" Bečej (TV Bečej)

Odbojkaši OŠ „Svetozar Marković“ iz Bačkog Gradišta u muškoj konkurenciji, i odbojkašice OŠ „Zdravko Gložanski" u ženskoj konkurenciji plasirali su se na okružno takmičenje u ovom sportu.

U organizaciji Saveza sportova opštine Bečej danas su na parketu sportskog centra odigrane utakmice u kojima su učestvovale tri ženske ekipe dok se kod momaka odazvala samo škola iz Bačkog Gradišta, pa je samim tim direktno prošla dalje.

Drugo mesto u ženskoj konkurenciji pripalo je ekipi OŠ „Sever Đurkić“, a treće OŠ „Svetozar Marković“ iz Bačkog Gradišta.

Cilj školskog sporta i ovakvih takmičenja je animacija dece da se bave sportom, da stiču zdrave navike, da se druže i razmenjuju iskustava sa vršnjacima iz ostalih škola, ističu iz Saveza sportova opštine Bečej.

Odbojkaške mreže neće mirovati jer se već sutra očekuje nastavak takmičenja, ali među srednjoškolcima. Dok su druge sportske discipline planirane za mesec mart.

Okružno takmičenje u odbojci igraće se u Novom Sadu 3. i 4 marta.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena