instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Futsal: Bečejci nizu pobede

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 14. mart 2022. • 10:07 •

Futsal: Bečejci nizu pobede

Futsaleri Bečeja ostvarili su još jednu pobedu, ovog puta na parketu sportskog centra „Đorđe Predin Badža“ savladana je ekipa Vranja sa čak 5:0.

Podsetimo momci sa Tise u poslednje četiri utakmice ostvarili su isto toliko pobeda sa gol razlikom od 26:5. Sve je počelo sa Vinter sportom koji je savladan sa 8:0, potom je usledila Kup utakmica sa Kalčom na kojoj je rezultat bio 8:2 za Bečej, a onda sa istim timom ligaška utakmica u Nišu koja je završena sa 5:3 takođe za Bečej, dok je u poslednjem meču 14. kola Prve futsal lige Srbije, ekipa Vranja izvukla deblji kraj i otišla kuću sa pet golova u mreži.

Nije se očekivao ovoliko velik rezultat sa Vranjancima sve do polovine drugog poluvremena jer su čak četiri gola viđena od 25 minuta meča. Prvi gol u prvom delu meča postigao je Novaković u 4. minutu, a onda se kao što smo već napomenuli čekalo sve do 25. minuta, kada Bodonji povisuje na 2:0, dva minuta kasnije zbog prekršaja u kaznenom prostoru Novaković sa šest metara postiže svoj drugi gol za 3:0 , a onda u 28. i het – trik za 4:0, dok se u 31. minutu u listu strelaca upisao i Mandić za konačnih 5:0.

Težak period predstoji Bečejcima jer ih u narednim mečevima očekuju daleka gostovanja, ipak ono što raduje jeste da je ekipa sve kompletnija pa će tako trener Šošo imati veliki izbor igrača.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad