instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

FK Vojvodina: Samopouzdanje stiglo u pravom trenutku

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 28. mart 2022. • 10:00 •

FK Vojvodina: Samopouzdanje stiglo u pravom trenutku

Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta savladalao je juče na svom terenu ekipu Mladosti iz Bačkog Petrovca sa 1:0.

Gostujuća ekipa koja je bila do ovog meča četvrta na tabeli, nije uspela da ugrabi ni jedan bod u Bačkom Gradištu, jer su domaći u 51. minutu uspeli u veoma brzoj akciji da zatresu mrežu Mladosti i tako upišu tri boda.

Nakon prekršaja na polovini terena, Bratislav Jelić dugom loptom pronalazi na kontra strani Prodanova, koji je gura Davoru Jeliću , a ovaj sa ivice kaznenog uspeva da matira golmana Lenja, za konačnih 1:0

Pored jednog viđenog gola, domaći i gosti stvorili su još nekoliko izvesnih i stopostotnih prilika, dok je meč obeležio i veliki broj podeljenih žutih kartona kako na jednoj tako i na drugo strani.

Pobeda sa minimalnim rezultatom i više je nego bila potrebna igračima Vojvodine kako bi se ulila motivacija i samopouzdanje za naredne mečeve. Podsetimo  od samog početka drugog dela sezone momci iz Gradišta zabeležili su tri poraza u ligaškom delu takmičenja i jedan u kupu.

U narednom 20. kolu Vojvođanske lige Sever, ekipa Vojvodine putuje u komšijsku Turiju gde će ih dočekati tamošnja Mladost, a po rečima trenera Barte, sigurno neće biti lako, ali se naravno ide na pobedu.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena